Tuotteemme

Peclavus –jalkahoitotuotteet ovat valmistettu luonto- ja ympäristöystävällisellä valmistustavalla. Ne eivät sisällä synteettisiä hajusteita tai väriaineita, kemiallisia- tai silikoniöljyjä eikä niiden johdannaisia tai geneettisesti muunneltuja ainesosia. Tuotteiden valmistuksessa kasviperäisiä ainesosia ei ole säteilytetty eikä niiden kehityksessä ole käytetty eläinkokeita.

Skin Candyn luonnolliset raaka-aineet eivät allergisoi tai ärsytä ihoa. Sokeri, varsinkin meidän xylitolia sisältävä massa, auttaa estämään tulehduksia ja samalla nopeuttaa ihon parantumista hoidon jälkeen. Koska massat valmistetaan luonnollisista raaka-aineista eikä ne sisällä mitään ylimääräistä, niitä voidaan käyttää jopa asiakkailla joilla on allergioita, psoriasis tai kuivaa ihottumaa.

tuotteemme

Footlogix® on maailman ensimmäinen jalkojenhoitosarja, jossa”medi meets pedi”, lääketiede kohtaa jalkojenhoitotieteen. Sen kehittäjä on jalkojenhoidon pioneeri Dr. Katharin von Gavel, jolla on yli 25 vuoden kokemus jalkojen hoidosta.

Footlogix®-perheen tuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen jaainutlaatuisiin raaka-aineisiin, jotka on kehitetty yhteistyössälääketeollisuuden, jalkojenhoidon ammattilaisten sekä asiakkaiden kanssa. Ei jätä rasvaista pintaa, eikä imeytymistä tarvitse odotella!

voide